Izlet na Gorenjsko

Ženska sekcija je organizirala izlet v Brezje in Planico

V sredo 27. septembra je bil čudovit sončen jesenski dan, ki je sicer bolj spominjal na poletnega. In prav ta dan smo si članice Društva paraplegikov severne Primorske izbrale za izlet na Gorenjsko. Najprej smo šle na Brezje in si ogledale cerkev Marije pomagaj in v trgovinici poleg cerkve kupile nekaj spominkov. Nato smo se odpravile na kosilo, ki so nam ga prijazno postregli v restavraciji v Šobcu. Po okusnem kosilu smo uživale v krasni naravi. Še posebej nas je očaralo jezero. Nato nas je pot vodila v Planico, kjer smo si ogledale muzej in skakalnico. Kar nismo si mogle predstavljati kakšno daljavo preskočijo skakalci. Izjemno! Na poti domov smo si ogledale še Kranj, zlasti mestno jedro.

Nato smo se utrujene, kot se za tako pester izlet spodobi, a zadovoljne odpravile proti domu. Ponovno se iz srca zahvaljujemo šoferju Igorju, ki nas je spet razvajal s čokoladnimi bomboni, predvsem pa srečno pripeljal domov.

Milena Čubej

Galerija fotografij

Predstavitev društva paraplegikov severne Primoske

Društvo paraplegikov severne Primorske je bilo ustanovljeno leta 1979 z namenom združevanja, pomoči in zastopanje interesov paraplegikov in tetraplegikov, ki so si zaradi takšnega ali drugačnega vzroka poškodovali hrbtenico. To je naše osnovno poslanstvo. Tako skušamo skozi naš poseben socialni program glede na potrebe pomagati članom pri težavah, ki jih imajo.

Več o našem društvu

Predstastavitev - Društvo paraplegikov severne Primorske

Naši financerji in sponzorji

Back to top