Podelitev priznanj v atletiki 2023

Udeležili smo se podelitve priznanj v Ravnah na Koroškem 

V petek 23.6.2023 naj bi se v Ravnah na Koroškem odvilo zadnje kolo ekipnega tekmovanja v atletiki. Tudi naša 5 članska ekipa se je z zanosom in športno zagnanostjo podala na pot. Vendar so nam tokrat okoliščine tako zagodle, da kljub vsej zagnanosti nam ni uspelo poseči po ugodnih rezultatih. Po 5 urah dolge, počasne in naporne vožnje smo le prispeli v Koroške Ravne. Naj omenim, da nas je od Ljubljane dalje spremljalo deževno in nevihtno vreme, tudi s kakšno kapljo toče.

V takem vremenu smo se pripeljali tudi v Ravne, kjer so nas tekmovalci drugih društev in prireditelji namesto na atletskem stadionu pričakali kar v gostilni, kjer je bila predvidena večerja in razglasitev rezultatov.

Vsem skupaj nam je vreme tako močno zagodlo, da izpeljava 4. kola ni bila mogoča, zato so se vodilni odločili, da odpade, za skupno uvrstitev pa se upošteva rezultate preteklih 3. kol. Tako smo za nagrado po naporni vožnji dobili slastno večerjo, prisostvovali podelitvi priznanj trem najboljšim društvom in se s prijaznimi in prijateljskimi pozdravi odpravili nazaj proti Novi Gorici, kamor smo prispeli v poznih večernih urah.

Galerija fotografij

Predstavitev društva paraplegikov severne Primoske

Društvo paraplegikov severne Primorske je bilo ustanovljeno leta 1979 z namenom združevanja, pomoči in zastopanje interesov paraplegikov in tetraplegikov, ki so si zaradi takšnega ali drugačnega vzroka poškodovali hrbtenico. To je naše osnovno poslanstvo. Tako skušamo skozi naš poseben socialni program glede na potrebe pomagati članom pri težavah, ki jih imajo.

Več o našem društvu

Predstastavitev - Društvo paraplegikov severne Primorske

Naši financerji in sponzorji

Back to top